Våra tjänster

En man som installerar en diskmaskin.

Vår köksleverantör är Hagakök

Du får det kök som passar dina behov och önskemål. Här är några steg att tänka på när du köper ett kök:

Fastställ budget: Bestäm hur mycket du är beredd att spendera på ditt nya kök. Detta kommer att påverka ditt val av material, apparater och design.

Mätning och planering: Mät den tillgängliga ytan där köket kommer att installeras. Planera kökets layout och tänk på funktion och användarvänlighet.

Materialval: Välj material för köksskåp, bänkskivor, golv och väggar. Materialvalet bör överensstämma med din stil, underhållsbehov och budget.

Köksapparater: Välj köksapparater som uppfyller dina behov och önskemål. Detta inkluderar spis, ugn, kylskåp, diskmaskin och eventuella andra apparater.

Stil och design: Bestäm dig för kökets stil och design. Det kan vara modern, klassisk, lantlig, eller en annan stil som passar din smak och heminredning

Produkter från Cylinda

Våra tjänster anpassade för att möta dina specifika krav och önskemål

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för fastighetsägare och privatpersoner som söker pålitliga och effektiva lösningar för sina kök och vitvaror. Vårt sortiment omfattar högpresterande vitvaror och skräddarsydda köksdesigner. Oavsett om du behöver en uppgradering av befintliga vitvaror eller en komplett köksrenovering, är våra tjänster anpassade för att möta dina specifika krav och önskemål.

En kyl och frys i ett ljust, modernt kök.

Kyl & frys

Vi ansluter kyl och frys till befintligt eluttag med stickpropp max 1,2 meter från uttaget. Tänk på att det ska finnas ett fungerande droppskydd (köps separat).

Diskbänken med en modern spis i ett ljust kök.

Spis

Anslutning till befintligt eluttag med stickpropp max 0,5 meter från uttaget. Kontrollera så att det är rätt spänning framdraget till spisen, 230 eller 400 volt. Hemleverans, installation och återvinning.

En öppen diskmaskin med ren disk i ett ljust, modernt kök.

Diskmaskin

Vi ansluter din diskmaskin till framdraget kallvatten och befintligt avlopp. Tänk på att blandaren ska vara anpassad för diskmaskin med inbyggd avstängningsventil.

Det är viktigt att det finns en fungerande ballofixkran/avstängningskran vid vattenslutningen så att vi kan stänga av vattnet under installationen.

Kolla gärna så att maskinen står max 1,2 meter från befintliga uttag då de slangar och anslutningar som levereras är av denna längd. Tänk på att det måste finnas ett fungerande droppskydd (köps separat).

Vid nyinstallation ska sockel samt eventuellt köksskåp vara borttagna.

Tvättmaskin och torktumlare i ett ljust och modernt badrum.

Vättmaskin & torktumlare/torkskåp

Det måste finnas en fungerande ballofixkran/avstängningskran vid vattenslutningen så att vi kan stänga av vattnet under tiden vi installerar din tvättmaskin. Kolla gärna så att maskinen står max 1,2 meter från befintliga uttag då de slangar och anslutningar som levereras är av denna längd.

Montering av tvättmaskin och torktumlare i stapel kräver att rätt monteringssats finns.

Omhängning av dörr ingår ej i priset, bokas separat av butik. Rekommenderas ej för torkskåp, säkerställ att val av hängning som passar ert hem.

Torktumlare eller torkskåp med frånluftsfunktion skall placeras i närhet av avsedd och anpassad ventil för optimal drift.

Kontakta oss idag

Det är en glädje att ha dig här. Om det är något specifikt du undrar över eller om det är något jag kan hjälpa dig med, tveka inte att säga till. Jag finns här för att assistera dig på bästa möjliga sätt.